ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΥΡΠΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των συνανθρώπων μας! 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο και η πείρα μας σε θέματα αποκατάστασης προβλημάτων υγείας έχουν ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα να σας παράσχουμε μια μεγάλη γκάμα αναπηρικών ειδών.

 

Αναπηρικά είδη για την πλέον ενδεδειγμένη αντιμετώπιση κάθε είδους δυσκολίας, που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

 

Με τα προϊόντα μας, στο κατάστημα Πυρπιρής Παναγιώτης μπορούμε να στεκόμαστε δίπλα σας, αρωγοί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Αναπηρικά αμαξίδια 

Διαθέτουμε αναπηρικά αμαξίδια όλων των τύπων:

 • αναπηρικά αμαξίδια ηλεκτρικά
 • αναπηρικά αμαξίδια χειροκίνητα
 • αναπηρικά αμαξίδια παιδικά
 • για τη μεταφορά ασθενών
 • για άτομα με ειδικές ανάγκες
 • για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημά μας αναπηρικά αμαξίδια ειδικού τύπου, ενισχυμένα με αποσπώμενα πλαστικά δοχεία.

Νοσοκομειακά κρεβάτια - κλίνες & Βοηθήματα ιατρικών κλινών 

Οι νοσοκομειακές κλίνες αποτελούν προϊόντα απαραίτητα και λειτουργικά για τους ασθενείς και τους οικείους τους και εξασφαλίζουν ασφάλεια, ευκολία και άνεση στην καθημερινότητά τους.

Διαθέτουμε νοσοκομειακές κλίνες όλων των τύπων, χειροκίνητες/ηλεκτροκίνητες/ρυθμιζόμενες.

Φροντίζουμε για τη συνεχή αναβάθμιση των νοσοκομειακών κλινών μας, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών και των συνοδών τους.

Γερανοί ανύψωσης ασθενών

Οι γερανοί ανύψωσης ασθενών αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα βοηθήματα στην κατ’ οίκον νοσηλεία, αφού είναι απαραίτητοι για:

 • την ανύψωση
 • τη μετακίνηση
 • τη μεταφορά
  του ατόμου που νοσηλεύεται

Διαθέτουμε γερανούς ανύψωσης όλων των τύπων, τροχήλατους/ιμάντες με στήριξη κεφαλιού κ.λπ.

Βοηθήματα Κλίνης

Νοσηλεία κατ’ οίκον

Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα βοηθήματα για άτομα που χρήζουν νοσηλείας κατ’ οίκον. Η φροντίδα αυτών των ατόμων είναι ιδιαιτέρως απαιτητική και υπάρχουν εξειδικευμένα βοηθήματα για τη διευκόλυνση τόσο του ασθενούς, όσο και του ατόμου που αναλαμβάνει τη φροντίδα του.

 

Στο κατάστημα Πυρπιρής Παναγιώτης, στην Πάτρα, θα βρείτε βοηθήματα προσωπικής φροντίδας, κινητικότητας, τουαλέτας - μπάνιου, βοηθήματα καθημερινής χρήσης. Όλα αυτά προσφέρουν λειτουργικές και ασφαλείς λύσεις, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των ατόμων που νοσηλεύονται στο σπίτι, και, παράλληλα, διευκολύνοντας τη δύσκολη καθημερινότητα των συνοδών τους. Μάλιστα, υπάρχουν, πλέον, και κατάλληλα βοηθήματα που μπορεί να προσφέρουν το αίσθημα της αυτονομίας σε δραστηριότητες που μέχρι σήμερα θεωρούνταν από δύσκολες έως ακατόρθωτες για έναν ασθενή.

 

Με αυτά τα εξειδικευμένα βοηθήματα, το άτομο που νοσηλεύεται κατ’ οίκον απαλλάσσεται από την πλήρη εξάρτησή του από το οικείο περιβάλλον του. Έτσι, βελτιώνεται η ψυχολογική του διάθεση και το αίσθημα της αυτοεκτίμησής του.

Βοηθήματα μπάνιου - Καθίσματα τουαλέτας

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε βοηθήματα μπάνιου και καθίσματα τουαλέτας, κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, για άνεση και ασφάλεια. Έχουν ανατομικό σχήμα και προσαρμόζονται σε όλες τις τουαλέτες.